ZAKELIJK

Met een muurprint creëert u een persoonlijk kantoor of ontvangstruimte en voert u uw huisstijl en de sfeer van uw bedrijf of instelling overal door. Met onze verticale muurprinter bedrukken wij muren en wanden in hoge resolutie en high-definition kleuren, gebruik makend van milieuvriendelijke, geurvrije inkt.

Een levensgrote en super gedetailleerde foto op de muur, een afbeelding, tekst of bedrijfslogo – het kan allemaal. Het printresultaat is UV bestendig en krasvrij, dus ideaal voor bijvoorbeeld kantoren, winkels, sport- en horeca bedrijven, scholen, openbare gebouwen en zorginstellingen.

HOE WERKT HET?

In principe is alles mogelijk. Wij kunnen printen op bijna elk soort vlakke ondergrond, binnen en buiten. Als u zelf een foto aanlevert kunnen wij deze – indien nodig – bewerken voor een optimaal resultaat. Het apparaat ‘rijdt’ langs de wand. Door middel van een lasersensor wordt de wand afgetast, waardoor tijdens het printen eventuele onregelmatigheden in het oppervlak automatisch worden gecorrigeerd in de afbeelding.

Wij kunnen tot maximaal 4 meter hoog printen, in de breedte zijn er geen beperkingen. Ook kleine, ‘losse’ prints zoals icoontjes, logo’s en tekst op bijvoorbeeld deuren of balies kunnen wij met onze wall printer aanbrengen.

INTERESSE?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN OF HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK.

Logoprint op de muur

Amsterdam 2021

Voor op kantoor

Leeuwarden 2021

Aanduiding op deuren

Groningen 2021

Vrijwel elke ondergrond
Direct droog
Elk formaat