PARTICULIER

Een prachtige eigen foto, levensgroot en super gedetailleerd op de muur. Of een tekst die veel voor u betekent. Zou dat niet fantastisch zijn? Met onze verticale muurprinter kunnen wij vrijwel iedere afbeelding en lettertype bij u thuis op de wand aanbrengen. Daarbij maken wij gebruik van een milieuvriendelijke, geur- en krasvrije, UV bestendige inkt.

Met een muurprint creëren wij een unieke kinderkamer, een persoonlijke werkruimte, een mooie achtergrond voor uw keuken of een bijzondere sfeer in de woonkamer. Kamerhoog afgedrukt of ‘losse’ plaatjes of teksten. Op de muur, een deur of roomdivider. De mogelijkheden zijn eindeloos!

HOE WERKT HET?

Wij kunnen tot maximaal 4 meter hoog printen, in de breedte zijn er geen beperkingen. Bijna elk soort vlakke ondergrond is geschikt, binnen en buiten. En u kunt kiezen voor een bestaande afbeelding of zelf uw favoriete foto aanleveren! Indien nodig bewerken wij deze voor een optimaal resultaat.

Het apparaat ‘rijdt’ langs de wand. Een lasersensor tast de wand af, waardoor eventuele onregelmatigheden in het oppervlak tijdens het printen worden gecorrigeerd in de afbeelding.

Het resultaat is een mooi gedetailleerde, zeer duurzame afbeelding. Het materiaal voelt plastic-achtig aan. Het is dan ook afwasbaar en krasvrij! En mocht u te zijner tijd eens iets anders willen, dan is het gemakkelijk met een primer te behandelen en over te schilderen.

INTERESSE?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN OF HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK.

Een herinnering

Utrecht 2021

Vakantie vereeuwigd

Assen 2021

Familieportret

Groningen 2021

Vrijwel elke ondergrond
Direct droog
Elk formaat