WAT IS EEN WALLPRINT(ER)?

Een wallprint is een ander woord voor een afdruk op de muur.

De wallprinter van The Wallprint Company is een printer die verticaal kan printen op vrijwel elk recht oppervlak in full HD, en in vrijwel elk gewenst formaat. Hierbij kun je denken aan teksten of logo’s maar ook aan jouw favoriete foto. Het voordeel van het direct printen op de muur of wand is dat je geen lijsten hoeft op te hangen en dus niet hoeft te boren. Daarnaast ben je ook niet meer gebonden aan de afmeting van de lijst. Indien gewenst kun je een afbeelding of boodschap plaatsen met een transparante achtergrond. Zo maak je van jouw ontwerp een ware eye-catcher.

HOE WERKT HET?
De Wallprinter kan verticaal printen. Achter dit ingenieuze stukje techniek schuilt jarenlange ontwikkeling met als resultaat dat deze mogelijkheid nu geen droom meer is maar een realiteit;

er is een wereld aan mogelijkheden vrijgekomen! De verticale printer staat op een statief op wielen. Tijdens het printen gaat de printkop op en neer. Dit noemen we een print baan. Na elke baan rijdt de printer een heel klein stukje opzij langs de wand. De ingebouwde laser sensor zorgt ervoor dat de printkop keer op keer de juiste afstand van de wand bewaart. Zo komt dus beetje bij beetje je favoriete print op de muur, deur of het raam. Tijdens het printen gaan er UV lampen aan die ervoor zorgen dat de inkt direct droogt. De gebruikte inkt is niet alleen meteen droog, het is ook milieuvriendelijk en vrij van geuren.

NEEM NU CONTACT OP EN BESTEL DIRECT UW WALLPRINT

Via de link hieronder kunt u contact met ons opnemen over uw gewenste Wallprint.

Vrijwel elke
ondergrond
Direct droog
Elk formaat